30 jaar MEESTERKOK KERSTMENU 2016

30 jaar MEESTERKOK

In het najaar is het tevens 30 jaar geleden dat Nico zijn MEESTERKOKS EXAMEN heeft behaald.
Dit vieren wij op woensdag, 23 november met een meesterlijke wijn-spijsavond, die ook in het teken van heerlijke wildgerechten zal staan.

Helaas zijn wij voor deze datum al helemaal vol geboekt, maar wegens dit gigantisch succes gaan we op donderdag 24 november nog een wijn – spijsavond organiseren,  bel of mail

Menu à 69,50 incl. menu, dranken, aperitief, koffie

Mousse van patrijs, gekarameliseerde ganzenlever,  chips van Granny Smith,  rillette van fazant

Coquilles en bloedworst, ravioli van king krab, crème van knolselderij, pompoen, sinas boter saus

Gegrilde herten tournedos, zuurkool bitterbal, rode kool met peperkoek, schorseneren, saus van Chartreuse

Parfait van bitterkoekjes, lepel biscuit, gekonfijte kumquats, chocolade bros, praliné truffeltje

 

KERSTMENU 2016

€ 79,50

KERST-AMUSE

—–0—–

HUISGEROOKTE EENDENBORST MET DUIF EN EENDENLEVER, CRÈME VAN PASTINAAK, PISTACHEPITJES, ACETO GEL EN PARELS VAN GRANNY SMITH

—–0—–

TAARTJE VAN KREEFT MET COQUILLES EN GEROOKTE WITLOF, SHITAKE, CRÈME VAN ZWARTE WORTEL,  BEURRE BLANC SAUS

—–0—–

ZEEDUIVEL MET PANCETTA OP PARELGORT MET BOERENKOOLBOTER, KNOLSELDERIJ, SESAMKROKANT,  SAUS VAN ROZEMARIJN

—–0—– 

HERTENFILET MET RILLETTE VAN SCHENKEL, CITRUSHOEDJE, STOOFPEERTJES, POMPOENPURÉE, SANDWICH VAN GAUVRETTES, TOPINAMBOER,

SAUS VAN PEPERKOEK

—–0—– 

PRALINÉ PARFAIT MET HAZELNOOT KROKANT, LOLLY VAN MANGO, WITTE CHOCOLADESPONSCAKE, CRÈME VAN BITTERKOEKJES

ONTVANGST TUSSEN 18.00 UUR EN 19.00 UUR

Wilt u reserveren
bel naar 0165-532632 of stuur een email  naar info@restaurantvroenhout.nl