De Franse keuken met Mediterrane invloeden, dat is wat Restaurant Vroenhout u biedt. Perfecte seizoensbiedende gerechten en een ambachtelijke keuken.
De passie voor patisserie legt de basis voor het creeren van de eigen broodprodukten, koekjes en flinterdunne vlindertjes van oubliedeeg.
Uit Luxemburg komt speciaal samengestelde bloem.
Basissauzen, fonds en bouillons worden in eigen keuken bereid.
Voor couli (een vruchtenpuree) maken we gebruik van aardbeien die honderd meter achter de boerderij worden gekweekt.
Voor stevige zoete aardbeien steken we over naar de zandgrond die zo bepalend is voor de voortreffelijke smaak.
Altijd op zoek zijn naar nieuwe gerechten, dat is de uitdaging in ons vak.
Op zoek naar unieke smaak-combinaties. Niet altijd de trend volgen, maar de perfecte smaak bieden.
Vis moet naar vis smaken en vlees naar vlees.

Koken is voor Restaurant Vroenhout ‘emotie’.
Een emotie die we graag met u delen.

De essentie is die perfecte creatie van smaak die we u graag laten beleven…