Bij Restaurant Vroenhout draait alles om het delen van culinaire passie.

Onze befaamde meesterkok, Nico van Beekveld, heeft een rijke geschiedenis in de culinaire wereld, met ervaringen die begonnen in Hotel Intercontinental in Genève en zich uitstrekten tot de keukens van Ricordeau in Loué, Frankrijk, Hotel Cocagne in Eindhoven en het betoverende Chateau d’Artigny in Frankrijk.

Na meer dan 30 jaar met plezier en toewijding heeft Nico ervoor gekozen om zijn expertise over te dragen in de vorm van inspirerende kooklessen.
Deze lessen worden gegeven in kleine groepen van 8 tot 15 personen, waardoor u de kans krijgt om de geheimen van de keuken te ontrafelen.
Ze zijn ideaal voor culinaire ontdekkingsreizen met vrienden, familie of als een uniek bedrijfsuitje.

Maar dat is nog niet alles.
Onze sfeervolle locatie staat ook tot uw beschikking voor vergaderingen, recepties en trouwerijen.
Of u nu een nieuwe hobby wilt ontwikkelen of een speciale gelegenheid wilt vieren, Restaurant Vroenhout heet u van harte welkom.


Kom en deel de passie voor koken met ons!

Wil je meer informatie over de kooklessen? kijk dan op de website van kookstudio ’t Truffeltje

Culinaire groet,
Lore en Nico van Beekveld
Restaurant Vroenhout