Surprise van paddenstoelen, mousse van soja, limoen kroepoek

of

Zeeduivel, rode biet, Bettine kaas, balsamico parels, pijnboompitjes


Bisque, venkel, avocado, oester, salty fingers


Hoeve eitje, paddenstoelen, eendenlever, confit van eend
( als voorgerecht suppl.  7,50 )


Skrei, Pancetta, groene asperges, pompoen, beurre rouge

of

Gegrilde runderlende, pompoen, saffraan koolrabi, courgette, Meloes uitjes, saus van zwarte knoflook en merg


Hollandse zoetigheid, boterbabbelaar ganache, meringue van kaneelstokken, anijs ijs, hangop met kruidnagel

                                                                                                                                                                             of

5 stukjes kaas van onze kaaswagen ( suppl. 7,50 )


3 gangen voor/hoofd/dessert  37,00
4 gangen voor/soep/hoofd/dessert  43,50
4 gangen voor/tussen/hoofd/dessert  48,50
5 gangen voor/soep/tussen/hoofd/dessert  53,50


Menu SURPRISE
5 gangen  65,-
Dit menu serveren wij alleen per tafel

 

 

Valentijnsdag, 14 februari 2019

Beste gasten,

ook dit jaar willen wij u, onze vaste gasten, op Valentijnsdag culinair met een hartverwarmend
menu verwennen.

Graag ontvangen wij u met een glaasje heerlijke bubbels en hebben voor u daarna
een smakelijk 5 gangen menu samen gesteld.
( 5 gangen 47,50- , wijnarrangement 35,- of all-in € 85,-)
Graag van tevoren reserveren info@restaurantvroenhout.nl

Met culinaire groet,
Lore en Nico van Beekveld