Toppers van 25 jaar Vroenhout

 

Ceviche van Schotse zalm met olijfolie, dille, limoen, crème van avocado
of
Galantine van eend met appel, rode portgelei, krokantje van gedroogde cèpes

—————————————————-


Koude tomatenbouillon, cake van zwarte olijven, basilicum schuim

——————————————————–
Hoeve eitje, tartaar van boschampignons, truffelsaus, ganzenlever,
zestes van sinaasappel, wonton krokantje
——————————————————–

Gamba’s, saffraan risotto, groene asperges, cherry tomaat, sereh

of

Runderhaas, pommes pont neuf, groenten, bordelaise saus

——————————————————–

Parade Vroenhout

of

3 stukjes kaas met kletsenbrood 

                                                               

 3 gangen voor/hoofd/ dessert 37,-

4 gangen voor/soep/hoofd/dessert 44,50

4 gangen voor/tussen/hoofd/dessert 52,-

        5 gangen  voor/soep/tussen/hoofd/dessert 59,-

Menu surprise 6 gangen 67,-