Beste gasten,

om de keuze voor u makkelijk te maken, hebben we enkele menu’s samengesteld. De gerechten hierin sluiten perfect op elkaar aan.

Gelieve deze menu’s per tafel te bestellen.

Bij wijzigingen moeten we helaas een supplement berekenen en hopen op uw begrip.

 

3 gangen menu 37

Wintersalade of hertencarpaccio | fazant of griet | chocolademousse of kaas

4 gangen menu 49

Eend | wildconsommé | kalf | walnoten dessert of kaas

5 gangen menu 59

Hertencarpaccio | griet | eitje | fazant | chocolademousse of kaas

6 gangen menu 65

Coquille | wildconsommé | eitje | hert | kaas | parade

7 gangen menu 75

Coquille | wildconsommé | griet | eitje | hert | kaas | parade

 



Op 23,24,25,26 en 27 oktober kunt u genieten van een 5 gangen wildmenu voor maar 52,50.

Donderdag 25 en vrijdag 26 oktober komt John de Nijs van Winebizz de combinaties toelichten.