Menu  Vroenhout

 

Tataki van zeebaars, tijgermelk van roze grapefruit, yoghurt panna cotta, sojaboontjes, sojaschuim, sushi van rijst bitterbal
of
Huis gerookte kalfslende, compote van tomaat, dragon, hazelnoot, dressing van gekonfijte sjalotjes

—————————————————-


Tomatenbouillon, cake van zwarte olijven, basilicum schuim

——————————————————–
Hoeve eitje, tartaar van boschampignons, truffelsaus, ganzenlever,
zestes van sinaasappel, wonton krokantje
——————————————————–

Heilbot, bimi, boswortelen, sugar snaps, zachte polenta, sjalotten jus

of

Speenvarken, pulled pork, aubergine kaviaar, gerookte artisjokken, shi take, saus van zoete paparika’s

——————————————————–

Parade Vroenhout

of

3 stukjes kaas met kletsenbrood 

                                                               

 3 gangen voor/hoofd/ dessert 37

4 gangen voor/soep/hoofd/dessert 44,50

4 gangen voor/tussen/hoofd/dessert 52

        5 gangen  voor/soep/tussen/hoofd/dessert 59

Menu surprise 6 gangen 67